U16 I Charleroi - KAA Gent 2-0

Na een goede start kregen we een eerste echte kans via Adrian na assist van Bilal. Jammer genoeg vloog de bal rakelings over doel. Daarna nam Charleroi het over, wat resulteerde in twee doelpunten op korte tijd. Het eerste doelpunt was een schot in de korte hoek vanop links. Het tweede doelpunt konden ze maken vanop de stip. We gingen de rust in met een 2-0 achterstand.

In de 2de helft probeerden we de achterstand te herstellen maar jammer genoeg hielden de Zebra's gemakkelijk stand. Kort voor het einde kreeg Bilal nog de beste kans van dichtbij, maar de doelman pareerde het schot. Er waren nog enkele kansen voor onze Buffalo's, maar de eindstand bleef 2-0. Al bij al een matige wedstrijd met te veel balverlies in de opbouw.

Doelpunten:
27': Yoni Mukadi Tshiangala (1-0)
33':  Matheo Gerard (2-0)