Ruime overwinning tegen beloften KV Mechelen

Gisterenavond boekten onze beloften een ruime 0-4 overwinning tegen hun Mechelse tegenhangers. De Gentse basiself bestond uit Fortin (GK), Bayo, Salah, De Ridder, Van Daele, Zogbo, Cissé, Lagae, Banse, George en Fofana.

De eerste twee doelpunten (29' en 33') kwamen van de voet van Vakoun Bayo, telkens op corner van Cederick Van Daele. In de tweede helft gingen de U21 door op hun elan en maakte Salah in de 50e minuut de 0-3 op aangeven van Bayo. 10 minuten voor tijd maakte Fofana er op assist van de ingevallen Littel 0-4 van.

Dankzij deze overwinning behouden de beloften na 3 wedstrijden hun tweede plaats met 7 punten. KRC Genk blijft eerste met 9 punten. Volgende week staat een confrontatie met de jonge Genkies op de agenda.