Beloften bekeren verder na een penaltythriller

Goed begonnen is half gewonnen moet Ibrahim Salah gedacht hebben en na 3 minuten kopte hij de voorzet van Gilles De Gryse netjes binnen. Een ideale start voor de jonge Buffalo's. Aan de overkant kon Moeskroen daar weinig tegen in brengen en moesten hun jongens het spel ondergaan. Toch kwamen zij langszij. Na 14 min kreeg de spits van Moeskroen de bal zomaar de bal in de voet gespeeld waarna hij het geschenk in dank uitpakte.

Na de rust probeerden onze jongens het laken naar zich toe te trekken. Dit resulteerde in veldoverwicht voldoende en een paar kansen. Het was echter wachten na enkele wissels werden doorgevoerd. John Arthur kreeg zijn eerste speelminuten en bedankte de trainer daarvoor met een mooi doelpunt. Hij dook de ruimte in en plaatste de bal mooi overhoeks  binnen. Dit op aangeven van kapitein Sacha Banse:. 2-1.

Wedstrijd gespeeld dacht iedereen. Niks was minder waar. In minuut 82 slalomde een Moeskroen aanvaller alles en iedereen voorbij en liet daarna onze doelman Louis Fortin kansloos. Zowaar 2-2.  Einde wedstrijd, en dus penalty’s. Dit werd een echte thriller. Niemand miste en bij de tweede reeks was het wachten tot penalty 9 op een misser van Moeskroen. Na een tumultueuze Zo bekeren onze boys uiteindelijk verdiend verder. Afwachten wie de volgende tegenstander wordt.