Onze Ladies op 17 december terug in de Ghelamco Arena!

Onze Ladies op 17 december terug in de Ghelamco Arena!

De KAA Gent Ladies ontvangen op zaterdag 17 december 2022 om 13u30 Essevee Women voor speeldag 15 van de Lotto Super League. Een belangrijke wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent voor een plaats bij de top 6.

Terug in de Ghelamco Arena!

Net als vorig seizoen, toen ze op 6 november het toen nog ongeslagen Club YLA, met 3-1 klopten, speelt onze damesploeg deze belangrijke wedstrijd niet in de eigen Chillax Arena, maar wel in de Ghelamco Arena! Dé ideale mogelijkheid om de speelsters en stafleden van onze Ladies beter te leren kennen tijdens een aangename wedstrijd.

Tickets

Tickets kosten €5 en €10 euro (voor -16 en +16-jarigen). Abonnees en Members komen aan halve prijs (€5,00). Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een spectaculaire wedstrijd van te maken. Kom massaal supporteren en schreeuw onze Ladies naar de overwinning! Via de online ticketing kun je tot 6 tickets per account aankopen.

Naar ticketpagina

Catering

Speciaal voor deze topwedstrijd kozen we voor 2 cateringformules: de ene in onze Buffalo Bistro, de andere in ons toprestaurant Horseele*. Via de bestelbutton hieronder kan u Dominique Reyns contacteren voor meer info. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Catering KAA Gent Ladies - Essevee Women


COBW #KAAGENTLADIES