Supportersclub in de kijker: Gent West Afrit 13

Supportersclub in de kijker: Gent West Afrit 13

Ook dit seizoen zetten we bij elke thuiswedstrijd 1 supportersclub speciaal in de kijker. Elke supportersclub wordt voorgesteld op de website en voor de aftrap gaan de voorzitter, vaandeldrager en aftrapmascotte van de supportersclub in kwestie mee het veld op. Zondagnamiddag tegen Anderlecht is het de beurt aan supportersclub Gent West Afrit 13.

Al van 2010 is Café Koophandel in Drongen zeer KAA Gent minded. Dat groeide steeds meer en in 2015 kregen ze de goedkeuring als erkende supportersclub (de eerste twee jaar als vriendenclub). Het supporterslokaal is gelegen in Baarle (Drongen), niet ver van afrit 13 (Gent-West), waar dus de naam van de supportersclub gehaald werd.

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 bestuursleden en de supportersclub telt 136 leden. Als vriendenclub hebben ze nog geen recht op tickets voor verplaatsingen, maar om de leden toch iets te kunnen presenteren werden er reeds drie evenementen georganiseerd: een barbecue, een algemene ledenvergadering en een Sinterklaasfeest. Iedereen is daarbij welkom, van jong tot oud.

Gent West Afrit 13 is een feitelijke vereniging, de gelden die binnenkomen worden dus integraal terug aan de leden gegeven. Het is ook de bedoeling om in de toekomst een bus in te leggen, niet alleen voor verplaatsingen maar ook voor thuiswedstrijden.

Via volgende weg kan je Gent West Afrit 13 bereiken:

Rijden bij uitwedstrijden: momenteel nog niet.

Meer info over een supportersclub in jouw buurt vind je hier.