Nieuwe Business App voor partners

Nieuwe Business App voor partners

Communicatie is en blijft een belangrijk goed. Wij hebben allen tijd noch moeite gespaard om onze Business Partners te informeren in deze COVID tijden. Connecteren blijkt spijtig genoeg een stuk complexer te zijn. Deze crisis heeft ons duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om connectie te hebben met onze medewerkers maar ook met klanten en Partners.

De herinneringen van live wedstrijden, de ontmoetingen met vrienden en Business Partners, de gezelligheid van een goede tafel of een frisse pint in de Ghelamco Arena lijken heel ver weg te zijn. 

Maar hoe kan een partner er voor zorgen dat u, ondanks beperkingen, toch kan blijven netwerken en communiceren met uw klanten en de Business Partners van KAA Gent?

Heel éénvoudig, KAA Gent biedt u, in samenwerking met Business Partners, Baloise Insurance en Concordia, de mogelijkheid om gebruik te maken van een digitaal platform namelijk de KAA Gent Business App via Bundeling. Weet dat er nog ruimte is voor twee andere Business Partners ook om zich te linken aan dit platform, maar daarvoor geldt het principe “first come, first served”. 

Dankzij deze applicatie kan u niet alleen veilig communiceren onder Business Partners maar ook en vooral specifieke en actuele informatie delen die u in staat zullen stellen commercieel actief te blijven.

Het nut van deze app werd reeds bewezen in vele andere clubs in binnen -en buitenland waardoor we deze tool ook na deze crisis zullen gebruiken en promoten.

Intussen wensen wij u een gezond en veilig 2021 maar weet “we'll meet again soon!”