Jong KAA Gent speelt gelijk in Knokke

Jong KAA Gent speelt gelijk in Knokke

De winterstage met de A-kern was nog maar net afgesloten of verschillende van de spelers van Jong KAA Gent mochten alweer aantreden in de eerste competitiematch na de jaarwisseling. Zowel doelman Célestin De Schrevel, Abdoul Ayinde als Robbie Van Hauter stonden een dag na het einde van de stage in Oliva alweer op het veld. 

Op het terrein van Royal Knokke FC kwamen de jonge Buffalo's niet verder dan een 0-0-gelijkspel. Briek van Hoorick was het dichtst bij een doelpunt, maar hij trof bij zijn doelpoging de paal. Knokke versierde wel een hele resem hoekschoppen en trof ook het doelkader, maar al bij al bleef Jong KAA Gent goed overeind.

Onze jongens hoopten op de derde plaats en in het spoor van Lokeren-Temse en La Louvière te blijven, maar zien door hun puntenverlies nu Hoogstraten langszij komen op de derde plaats. Komende zaterdag staat om 19.30u een thuiswedstrijd tegen de belofteploeg van Charleroi op het programma.

Ploeg: De Schrevel, Ayinde, De Meyer, Stevens (C), Van Hauter (80'), Munezero, Wakaka, Van Hoorick, Goodluck(80'), Abdullahi, Dubrovnyi (60')

Invallers: 60' Vanderdonck, 80' Van Meirvenne, 80' Van Den Bergh

KLASSEMENT 1e NATIONALE


#COBW #JONGKAAGENT #GENERATIEGENT