Next Match: KAA Gent - Charleroi

Next Match: KAA Gent - Charleroi

Speeldag 30 - Jupiler Pro League - 17-03-2024 om 18:30 u

Speeldag 30, het einde van de reguliere competitie. We nemen het thuis op tegen de Zebra's van Sporting Charleroi. De Buffalo's strijden voor winst op het veld, maar ook ernaast valt er heel wat te beleven. 

Nog geen ticket? Bestel online via onze ticketpagina.

KOOP JE TICKETS HIER

ES 'T ER IET TE DOEN MISSCHIEN?

  • Die Verdammte Spielerei voorziet een feestelijke opwarming op de promenade.
     
  • Rasechte Gentenaren Kurt Burgelman en Wim Claeys zorgen voor een muzikale noot op gitaar en accordeon vlak na opwarming vanop de middenstip. Smeer je stembanden al maar in!

  • De maand februari zit erop dus reikt een gelukkige supporter de trofee voor de Baloise Goal en Speler van de maand uit.
     
  • Sven Kums komt langs tussen 17u45 en 18u15 in de Cornershop in Tribune 3. Scoor een foto en een handtekening met onze kapitein.
     
  • Matchpartner Solid Gear test jouw voetbalskills op de promenade. Breek het record bal hooghouden en ga met de hoofdprijs lopen.
     
  • Wil je ons supporterscollectief Armada Ganda steunen? Dan kan dat zondag op een wel heel originele manier: voor een bijdrage van minstens 20 euro kun je een Buffalo-tattoo laten zetten. Er is keuze uit drie mogelijke ontwerpen. Interesse? Dan kun je zondag tussen 12u en 17.30u terecht aan ZwartWit (Ottergemsesteenweg 802). Tussen 16.30u en 18.15u organiseert Armada Ganda ook zijn jaarlijkse collecte aan de ingangen van het stadion. 

    Een bijdrage leveren via digitale weg? Dat kan via onderstaande QR-code: 

Tot zondag!


#COBW #GNTCHA #JPL