Jong KAA Gent sleept in het slot een gelijkspel uit de brand

Het seizoen zit er bijna op in Eerste Nationale. Op de voorlaatste speeldag trok Jong KAA Gent naar Winkel Sport. De jonge Buffalo's waren al zeker van de vijfde plaats, maar toch was de partij van groot belang voor één van onze spelers. Doelman Célestin De Schrevel stond voor het eerst sinds januari terug tussen de palen. Een vervelende schouderblessure speelde hem maanden parten maar de 21-jarige keeper maakte zijn terugkeer op het veld van Winkel Sport.

KLASSEMENT

De wedstrijd op West-Vlaamse bodem liep niet van een leien dakje. In de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong na zeventien minuten. Dujardin verschalkte doelman De Schrevel (1-0). Even later, na 38 minuten stond de dubbele voorsprong op het scorebord. Dit keer trof Kudimbana raak (2-0). Het zag er niet goed uit voor Blauw-Wit dat de doelpunten weggaf na individuele fouten.

Kort voor rust (40') was het topschutter Goodluck die de aansluitingstreffer tegen de netten knalde (2-1). In de tweede helft zag het er lang naar uit dat Sint-Eloois Winkel Sport de drie punten thuis zou houden. Wintertransfer Kevin-Prince Milla stak er eigenhandig een stokje voor door in extra time (90+2') de gelijkmaker te scoren (2-2). Een opsteker voor de ploeg en de terugkerende Célestin De Schrevel.

NEXT MATCH

Op vrijdag 19 mei speelt Jong KAA Gent zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Olympic Charleroi zakt af naar de Chillax Arena in Oostakker. Tot dan!