Baloise Player of The Year: wie wint de Jean-Claude Bouvy Trofee?

Baloise Player of The Year: wie wint de Jean-Claude Bouvy Trofee?

Het seizoenseinde nadert en dat is traditiegetrouw het moment waarop we de meest verdienstelijke speler van het seizoen kiezen. Sinds 1979 al wordt de winnaar van deze verkiezing in de bloemen gezet door de Supportersfederatie van KAA Gent.

De Supportersfederatie gaf de trofee in 1986 de naam van Jean-Claude Bouvy. Bouvy speelde als middenvelder in de jaren '80 meer dan 100 wedstrijden voor KAA Gent, maar kwam op zijn 26e om het leven na een auto-ongeluk. 

ERELIJST 

De recordhouder is nog altijd Frédéric Herpoel die de trofee 4 keer won. Ook Bryan Ruiz (2008-2009 en 2009-2010) en wijlen Suad Katana  wonnen meer dan 1 keer. Klik hier voor de volledige erelijst.

Wie mag straks zijn naam bijschrijven op dat palmares en wordt de opvolger van Hugo Cuypers? Ga je voor een metronoom op het middenveld, een defensief sluitstuk, of aanvallend geweld? De keuze is aan jou!

WIN EEN ABONNEMENT!

Breng tot en met dinsdag 21 mei (12u) je stem uit op je favoriete speler en maak dankzij main partner baloise kans op een gratis abonnement voor het seizoen 2024-2025. De uitreiking volgt op zaterdag 25 mei tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen STVV. 

STEM HIER