Vakantie in de Ghelamco Arena

Vakantie in de Ghelamco Arena

Komende zomer wordt anders dan voorgaande jaren, maar daarom niet minder leuk. En de zomer moet je vieren!  Ook dichtbij huis. Je kent TUI vooral van vakanties in het buitenland, maar ze bieden ook een uitgebreid assortiment vakanties in België aan. Speciaal voor onze supporters kozen we samen met TUI een bijzondere kampeerlocatie uit.

Wat als ...?

Wat als je ’s ochtends je tent openritst en je kijkt uit over het groene voetbalgras van de legendarische Ghelamco Arena? Met je tentje op het terrein waar jouw voetbalhelden die ultieme voorzet gaven, uithaalden voor het winnende doelpunt en de perfecte sliding maakten? 

KAA Gent en TUI stelden een uniek droomarrangement samen. Naast een overnachting aan de groene zoden van het voetbalveld worden de winnaars getrakteerd op een diner bij sterrenrestaurant Horseele. Want bij vakantie hoort natuurlijk heerlijk dineren en nog meer moois om nadien aan het ‘thuisfront’ te kunnen vertellen!

 Zo worden de gelukkigen onthaald met een exclusieve rondleiding achter de schermenvan het stadium én krijgen ze de kans om één van hun KAA-Gent helden ontmoeten.

Klaar om te kamperen?

Doe mee aan onze wedstrijd en vul volgende zin aan via www.tui.be/nl/kaagent : 
“Vakantie is in de Ghelamco Arena, omdat…….....”. 

Een jury zal een winnaar selecteren uit alle inzendingen. Hou er wel rekening mee dat je hiervoor een dag en een nacht beschikbaar moet zijn in de week van 29 juni t.e.m. 5 juli 2020. De winnaar wordt ten laatste 2 dagen na aflopen van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte gebracht.

Doe mee en klik op de button hieronder!

Vakantie is in de Ghelamco Arena, omdat ...