6D nieuwe sports nutrition partner KAA Gent

6D nieuwe sports nutrition partner KAA Gent

Als Official Sports Nutrition Partner zal 6D zorgen voor alle producten op het gebied van sportdranken en sportvoedingsupplementen voor de A-kern, het Buffalo Talent Center en de KAA Gent Ladies.

Samen met Bakala Academy en Medix Laboratoires ontwikkelen zij zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals die gericht zijn op het verbeteren van sportieve prestaties.

Ook binnen de voetbalwereld zijn voeding en de juiste supplementen een steeds belangrijker thema. 6D Sports Nutrition komt met het antwoord, gebaseerd op ‘6 dimensies’: een wetenschappelijk bewezen effect, een dopingvrije samenstelling, getest door atleten, innovatief onderzoek, pure ingrediënten en een geavanceerde productie. 

Alle ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitvoerig getest op effectiviteit. Op basis van universitaire kennis en jarenlange ervaring biedt 6D voor elk doel kwalitatieve, perfect gedoseerde ondersteuning. Vanuit een samenwerking tussen twee innovatieve spelers staat 6D Sports Nutrition voor transparantie, zuiverheid en effectiviteit.

Meer info over 6D, alsook het volledige productgamma kan je terugvinden via https://6dsportsnutrition.com/nl