U13 te gast in Manchester City

U13 te gast in Manchester City

Onze U13 vertrokken maandag naar Manchester voor een 3-daagse stage in de club van Kevin De Bruyne, een belevenis om alvast in te kaderen!

Op dag 1 stond een bezoek aan de Manchester City Shop gepland en een rondleiding in het Etihad Stadium. Na een partijtje 'Footgolf' was het tijd om in te checken in het Hallmark Hotel waar na een verplichte rust kon aangeschoven worden voor het avondmaal. 

Dag 2 stond in het teken van een vriendschappelijke wedstrijd tussen City en onze Buffalo's. Na een stevig ontbijt ging het richting Manchester City Youth Academy voor een 1e training. Na het middagmaal was er de wedstrijd, door onze U13 met 2-4 gewonnen van City. Na het avondmaal...tijd voor wat ontspanning met een avondje bowling.

Dag 3 werd ingezet met een training, gegeven door de trainers van City, waarna een stevig ontbijt volgt. In de namiddag staat nog een afsluitende training op het programma waarna onze Buffalo's om 18u hun vlucht terug hebben naar Antwerpen waar ze door de spelersbus van KAA Gent zullen afgehaald worden en teruggebracht naar het BTC.