Vermijd wachtrijen en verleng online!

De voorbije dagen waren het drukke tijden bij de dienst ticketing. Traditioneel zijn de eerste en laatste dagen van de voorrangsperiode de drukste en dat merken we ook deze voorrangsperiode opnieuw. 

Vandaag (vrijdag 17 juni) is de dienst ticketing geopend tot 18u. Wanneer u liever uw abonnement aan de kassa verlengt, kan u - gezien de wachttijd vandaag ongeveer anderhalf à twee uur bedraagt - best tijdig naar de Ghelamco Arena afzakken.

Ook op zaterdag 18 juni is de dienst ticketing geopend van 10 tot 13u. Op maandag 19 juni en dinsdag 20 juni zijn we open van 12u tot 18u. 

VERMIJD WACHTRIJEN, VERLENG ONLINE!

Wie zijn abonnement online verlengt, heeft geen last van wachtrijen en kan op elk moment thuis of tijdens een pauze op het werk, zijn of haar abonnement verlengen.

Bekijk onze instructievideo voor het online verlengen van uw abonnement!

Nog nooit online gekocht maar wel abonnee?

Ook abonnees die nog nooit eerder online verlengden, kunnen dit zelf makkelijk doen! Via de link-knop op de online ticketingsite, en door het ingeven van uw abonnementsnummer + geboortedatum kan u direct aan de slag! Zie ook de instructievideo vanaf 0:48

Maak zeker geen nieuw account aan als u al abonnee bent!

  • Wanneer u een nieuw account maakt, is dat op geen enkele wijze gelinkt is aan uw bestaande abonnement! Zo kan u uiteraard niet bij uw gereserveerde plaats...
  • Via de link-knop verbindt u uw mailadres aan uw abonnementsaccount dat reeds bestaat in ons ticketingsysteem. Vanaf dat moment kan u normaal probleemloos online verlengen.