Gelijkspel in de topper tegen Francs Borains

Jong KAA Gent heeft een punt gepakt op het veld van Francs Borains, de derde in het klassement. Het bleef 0-0 bij de ploeg van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. De eerste helft verliep evenwichtig, met een grote kans voor beide ploegen. Francs Borains raakte de lat en aan de overkant was er een goeie redding van de doelman op een kopbal van John Arthur

Na de rust was Jong KAA Gent de beste ploeg. Doelman Saussez stond echter paraat en hield opnieuw Arthur en ook Goodluck van een doelpunt. Bij Gent hield Célestin De Schrevel dan weer zijn netten schoon. Voor de derde keer in vijf matchen hield hij de nul op het bord.

Door het gelijkspel komt er een einde aan de zegereeks van Jong KAA Gent, maar met 10 op 12 blijven onze beloften meedraaien aan de top van het klassement. Volgend weekend wacht opnieuw een sterkte tegenstander, want dan komt La Louvière op bezoek in de Chillax Arena. La Louvière is samen met Patro Eisden koploper in 1e Nationale.