Bedankt Buffalo's!

Hoewel de terugmatch van de Europa League gisteren tegen KRC Genk sowieso een moeilijke opgave zou worden, waren jullie gisteren toch weer massaal op post in de Luminus Arena. Jullie gezongen weerklonken opnieuw 90 minuten lang. Het was niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn dat we op jullie fantastische steun kunnen rekenen.

Jullie waren erbij sinds de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waren opnieuw massaal op de afspraak tijdens de ploegvoorstelling op de Gentse Feesten, trokken mee naar Roemenië (Vitorul), Macedonië (Shkendija), Portugal (Braga), Oekraïne (Shaktar), Turkije (Konyaspor) en Engeland (Tottenham op Wembley). Jullie bouwden een blauw-witte muur thuis tegen Braga, zagen hoe Coulibaly ons in Turkije in de 95e minuut naar de volgende ronde knalde en steunden ons zowel uit als thuis, in de beker, in de competitie en in Europa. 

Zowel thuis tegen Tottenham als op Wembley maakten jullie indruk én maakten jullie het verschil, zoals je hieronder nog eens kan lezen: 

Om jullie te bedanken plaatsen we hieronder enkele filmpjes en een fotospecial van jullie beste momenten. En nu: op naar de play offs!