Abonnee en nog niet verlengd?

Abonnee en nog niet verlengd?

Was je afgelopen seizoen abonnee en wil je je seizoenskaart graag verlengen, dan maken we je er graag alert op dat de voorrangsperiode bijna verstreken is. Je geniet nog tot en met dinsdag 21 juni van voorrang, wat betekent dat jouw zitje tot dan gereserveerd is. 

Daarna breekt tot en met 26 juni de periode aan voor abonnees die het formulier invulden om van plaats te wisselen

Op maandag 27 juni start vervolgens de vrije verkoop. Alle zitjes van fans die hun abonnement niet verlengden, worden vanaf dan ook beschikbaar.

PARKEERPLAATSEN

 Niet vergeten: net als voor de abonnement loopt ook de voorrangsperiode om je parkeerplaats te verlengen nog tot en met dinsdag 21 juni.

ONTDUBBELEN ABONNEMENTEN 

 We benadrukken nog eens dat door een wijziging van de voetbalwet voortaan elk abonnement op een unieke naam moet staan. Had je meerdere abonnementen op je naam, dan moeten die ontdubbeld worden. Wat je daarvoor moet doen, wordt uitgelegd in ons help center.

De voorbije weken is gebleken dat veel fans vragen hebben bij het ontdubbelen van abonnementen. Door de grote drukte kost het ons wat meer tijd om alle e-mails snel te beantwoorden. Onze excuses daarvoor. 

We zorgen ervoor dat iedereen sowieso voor het einde van de voorrangsperiode een antwoord krijgt. Om snel en efficiënt geholpen te worden, raden we wel aan om langs te komen aan onze loketten. Ook als je recht hebt op een korting kom je langs aan de loketten. 

OPENINGSUREN LOKETTEN

Komende zaterdag 18 juni zijn onze loketten doorlopend open van 10u tot 17u. De andere openingsuren vind je hier:

OPENINGSUREN

Vragen? Neem zeker ook een kijkje in ons help center!

HOE KRIJG IK MIJN ABONNEMENT IN HANDEN?

  • Verleng of koop je je abonnement(en) aan de loketten, dan krijg je meteen je kaartje(s) mee.
  • Verleng of koop je online en kies je de optie “verzenden”, dan valt je abonnement binnenkort in de brievenbus.
  • Verleng of koop je online en kom je je abonnement afhalen, dan kan dat vanaf 27 juni. Opgepast: afhalen gebeurt enkel aan de buitenloketten, niet aan de binnenloketten.