Netwerkontbijt 23-24

Netwerkontbijt 23-24

Op dinsdagochtend 8 november 2023 werden onze Business Partners opnieuw uitgenodigd voor ons jaarlijks netwerkontbijt. Het ontbijt vond plaats in de Chillax Arena, het oefencomplex in Oostakker en thuisbasis van Jong KAA Gent, onze KAA Gent Ladies en de oudste club van 9000: KRC Gent.

De Business Partners konden genieten van heerlijke koffiekoeken en een top catering, met dank aan Broodhuys Koen en Gourmet Invent. Niet enkel de spelers én staf van onze A-kern waren aanwezig, maar ook een delegatie van de KAA Gent Foundation, Jong KAA Gent, de KAA Gent Ladies en KRC Gent. Dé ideale mogelijkheid om spelers, speelsters, community coaches, staf- en bestuursleden beter te leren kennen in een informele sfeer. 

Na het ontbijt volgde nog een inhoudelijk en netwerk-moment. Elke aanwezige entiteit kon vertellen wie ze zijn, wat ze doen en waarom de Partners voor hen van belang (kunnen) zijn. De afgevaardigden voor Jong KAA Gent waren de coach Arnar Vidarsson, en de sportief adviseur Gunther Schepens. De KAA Gent Foundation werd vertegenwoordigd door twee community coaches: Taoufik Boutiebi en Olivier Moerman. Dominique Reyns (voorzitster) en Karlijn Helsen (speelster) blikten terug op de seizoensstart en vooruit op het vervolg van het seizoen in naam van de KAA Gent Ladies.

Ook onze gastheer KRC Gent kon niet ontbreken en werd vertegenwoordigd door coach Elimane Coulibaly en commercieel manager Mathias Defrancq. Als laatsten kwamen de kapitein én de coach van de A-kern aan het woord: Sven Kums en Hein Vanhaezebrouck. 

Bedankt aan alle vertegenwoordigers van KAA Gent én onze Business Partners voor deze aangename ochtend!


 

#COBW #KAAGENT