KAA Gent Foundation maakt radio voor De Armste Week

KAA Gent Foundation maakt radio voor De Armste Week

 

Zondag maakt de KAA Gent Foundation samen met haar collega's van Sportaround radio voor De Armste Week tussen 15u en 18u. Dit alles als sociaal-sportief luik van de tweedaagse online web-tv apotheose van De Armste Week in Gent.

De KAA Gent Foundation brengt alvast verhalen over haar sociaal-sportieve projecten en de maatschappelijke samenwerking van alle Gentse voetbalclubs. Ook Sofie Bracke, schepen van sport van de Stad Gent en voorzitter van de KAA Gent Foundation, komt langs.
 

Klik hier om de livestream te openen in een nieuw scherm

 

Feest mee op de online apotheose!

De voorbije weken hebben tientallen Gentse organisaties acties georganiseerd. Op 18 en 19 december organiseren zij samen de online web-tv apotheose van De Armste Week. Bouwen aan een schuimende stadsgemeenschap in tijden van gesloten bubbels. Met in totaal 125 gasten in de Studio die langskomen met straffe levensverhalen en kritische bedenkingen, creatieve uitspattingen en geëngageerde stemmen uit het Gents Solidariteitsfonds.

Vanaf 12h’ s middags tot de het bruisende slotfeest om middernacht. Allemaal bij u in de huiskamer. Te volgen via de livestream.

De Armste Week

De Armste Week is een initiatief en stadsbrede actie van Gents Kunstenoverleg, Burgerplicht Gent, Meubelfabriek & cirQ en tal van organisaties en horecazaken ten voordele van het Gents Solidariteitsfonds. Dit fonds is een initiatief van 12 Gentse basiswerkingen. Zij zijn actief op de frontlinie van wat er zich aan de onderkant van onze samenleving afspeelt. Met het geld dat tijdens De Armste Week wordt ingezameld, betaalt het Gents Solidariteitsfonds voedsel, medicijnen, kledij, achterstallige huur en kosten voor mensen die het moeilijk hebben. Het Gents Solidariteitsfonds werkt zo preventief om dak- en thuisloosheid in Gent te bestrijden.

Alle info: www.dearmsteweek.be

De KAA Gent Fundation dankt haar partners voor de steun