U21: vriendschappelijke spektakelzege tegen Union

Geen officiële wedstrijd voor onze beloften deze week. Om het ritme niet te verliezen werd een vriendschappelijke wedstrijd ingelegd tegen Union.Aan de aftrap kwamen voornamelijk spelers die speelminuten nodig hadden.

Elftal: De Schrevel (GK), Ogunsola, Degryse, Van Den Bergh, Bolivar, Fallou, Stevens, Asselman, George, Mahour, Igbokwe

Vlug bleek dat onze beloften de overmacht hadden. In minuut 17 werd Chuck Goodluck Igbokwe mooi het straatje ingestuurd. Hij ging mooi op doel af en besloot overhoeks in doel (1-0). Even later in minuut 35 kapte Sammy Mahour zich vrij en scoorde met een mooie knal scoorde de 2-0. Nog voor de rust stuurde Wouter George, Bolivar (Mamadou Seck) weg.  In twee tijden vloerde hij de doelman. Union kon daar weinig tegen in brengen. Doelman De Schrevel beleefde een rustige avond.

De tweede helft vatte aan met enkele wissels zodat iedereen aan minuten kwam.

De voorsprong werd nog groter dankzij twee doelpunten van Mathias Fernandez. Eindstand 5-0.

Wissels: Agbor, Fernandze, De Vlieger, Parmentier, Littel en Van Den Borre

Mooi generale repetitie met het oog op het bekerduel komende maandag tegen KRC Genk. Afspraak om 19u op het Buffalo Talentcenter. Iedereen is welkom, er geldt een vrije inkom met respect voor het geldend covidprotocol.