KAA Gent is #MoreThanFootball

KAA Gent is #MoreThanFootball

KAA Gent is meer dan voetbal. De KAA Gent Foundation neemt deel aan de #MoreThanFootball Action Weeks van het European Football for Development en zet in de komende weken haar maatschappelijke activiteiten in de kijker.

Een campagne van EFDN

Het European Football for Development Network (EFDN) verzamelt 148 Europese professionele voetbalclubs en/of hun foundations en 11 liga's en bonden die maatschappelijke verantwoordelijkheid (CSR) als deel van hun opdracht zien. Van 20 tot 22 maart verzamelt het netwerk in Sevilla voor de 19de #MoreThanFootball conferentie. 

De KAA Gent Foundation werd gevraagd om op het congres het verhaal te brengen van de Gentse voetbalnetwerken. KAA Gent is sinds 2014 stichtend lid van EFDN. In 2018 werd het 11de EFDN congres georganiseerd in de Ghelamco Arena.

KAA Gent Foundation: van Gent voor Gent

De komende weken zal de KAA Gent Foundation via haar communicatiekanalen haar werking voorstellen. Niet enkel verzorgt de foundation in het kader van de Pro League en UEFA licentie de CSR-werking van KAA Gent, de organisatie is intussen uitgegroeid tot de grootste maatschappelijke kracht van het Belgische voetbal.

Volg de werking van de KAA Gent Foundation op de sociale mediakanalen:

Facebook: www.facebook.com/kaagentfdn
Twitter: www.twitter.com/kaagentfdn
Linkedin: www.linkedin.com/company/kaagentfdn
Instagram: www.instagram.com/kaagentfdn/

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun:


#COBW #MORETHANFOOTBALL