Nieuwsupdate KAA Gent Jeugd

Nieuwsupdate KAA Gent Jeugd

Dit jaar krijg je elke maand een overzicht met hoogtepunten en nieuws vanuit het Buffalo Talent Center, de jeugdopleiding van KAA Gent. Op die manier blijf je eenvoudig op de hoogte van de KAA Gent jeugd.

Inhoud

Klik op de link en spring meteen naar het gewenste artikel:

Lees hieronder ons nieuwsoverzicht:

 
 

U18 stevent af op titel in reguliere competitie
 

De U18 heeft de goede lijn van het seizoen vlotjes doorgetrokken in februari, met overwinningen tegen KRC Genk (6-2) en SV Zulte-Waregem (0-4). Zo mochten ze zich opmaken voor een duel tegen de leeftijdsgenoten uit Charleroi met als inzet de leidersplaats in de competitie. Een potige wedstrijd eindigde in een nipte 0-1 overwinning voor Charleroi. Met nog 3 wedstrijden in de reguliere competitie voor de boeg kregen de titelambities van de U18 plots een knauw.

Veel tijd om bij de pakken te blijven zitten was er niet en dat deden onze jongens dan ook niet. Een ploeg die al een heel seizoen overloopt van vertrouwen is in staat haar rug te rechten na een tegenslag. Een week later ging de U18 vlot voorbij Standard met duidelijke 0-3 cijfers. Afgelopen weekend ging KAS Eupen voor de bijl met een stevige 4-0. In datzelfde weekend verloor Charleroi op het veld van KV Mechelen, waardoor de Buffalo’s de eerste plaats in het klassement veroverden. Bij winst komend weekend thuis tegen Standard Luik kroont de U18 zich tot kampioen van de reguliere competitie. Daarna volgt nog een ingekorte versie van het gekende play-off systeem. Alle steun is welkom om onze U18, na de fantastische landstitel van onze U15 vorig jaar, richting de titel te schreeuwen. Afspraak op zaterdag 18 maart om 14.30u op het Buffalo Talent Center langs de Warmoezeniersweg.


 

U13 & U14 winnen op Brugge


Februari begon goed voor onze U13 en U14, die op de eerste dag van die nieuwe maand konden juichen op het veld van Club Brugge. Onze U13 graaide de zege mee door met 1-3 te winnen. De U14-ploeg haalde nog iets zwaarder uit en won met duidelijke 0-4 cijfers. Proficiat jongens!


#KAAGENTJEUGD #GENERATIEGENT