Proef de Spit(s)burger en Buffalo Boudin!

Proef de Spit(s)burger en Buffalo Boudin!

De liefde van een supporter gaat (deels) door de maag. KAA Gent streeft daarom naar een groter en diverser assortiment van eetmogelijkheden op de promenade. Hiermee spelen we in op de wijzigende en uiteenlopende behoeftes van elke supporter. En met de nieuwe producten blijven we bovendien ook trouw aan onze Gentse roots. 

We blijven samenwerken met onze trouwe partner Bevers & Bevers, de nummer 1 in massacatering en festivals, maar we verwelkomen ook graag De Feestarchitect in ons stadion. Vanaf zondag, de thuiswedstrijd tegen STVV, worden de nieuwe producten aangeboden in 3 foodstanden op de promenade. Lees hieronder meer over onze nieuwe partner en snacks. 

Wie is De Feestarchitect? 

De Feestarchitect is een cateraar die niet werkt met standaardformules, -folders of -prijslijsten. Het team van De Feestarchitect gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek als start van een succesvolle samenwerking. Voor elk feest wordt een cateringconcept geheel op maat gecreëerd zodat jij enkel hoeft te genieten.

Website De Feestarchitect

Wat zijn de nieuwe producten? 

  • Buffalo Boudin: “haute dog” op basis van een boudin blanc (witte worst) in samenwerking met het Gentse Monsieur Boudin.
     
  • Buffalo Carotte: de vegetarische variant van de Buffalo Boudin. Wortel neemt hier de plaats in van worst.
     
  • Spit(s)burger: onze eigen/wijze variant op dé burger gekend van onder meer de Gentse Feesten. Deze burger wordt bereid op basis van verrukkelijk sappig en zacht Duroc d'Olives varkensvlees. 

Waar kan ik proeven? 

De strategisch gekozen locaties zijn vlot bereikbaar vanuit de verschillende tribunes. Je vindt deze ter hoogte van vak 121, 229 en 325 zoals hieronder afgebeeld en omcirkeld.


#COBW #HORECA