Hein Vanhaezebrouck wint Trofee Raymond Goethals

Hein Vanhaezebrouck wint Trofee Raymond Goethals

Hein Vanhaezebrouck heeft voor de tweede keer in zijn carrière de Trofee Raymond Goethals gewonnen. Hij haalde het in de verkiezing voor medegenomineerden Will Still (Stade Reims) en Wouter Vrancken (Racing Genk).

De Trofee Raymond Goethals wordt elk jaar uitgereikt aan een Belgische coach wiens werk het meest doet denken aan dat van de iconische ex-trainer van onder meer Anderlecht en Marseille. Voor Hein is het dus de tweede trofee in zijn kast. Eerder werd hij ook al verkozen nadat hij met KAA Gent de landstitel gewonnen had in 2015. 

Onze coach leidde zijn team dit jaar naar een Europese kwartfinale tegen West Ham United, de latere winnaar van de Conference League. Dit seizoen staat KAA Gent op de derde plaats in de competitie en zijn de Buffalo's ook nog actief na de winterstop in de Conference League en de Beker van België. 

De jury van de Trofee Raymond Goethals bestaat uit oud-bondscoaches van de Rode Duivels, ex-winnaars, scheidsrechters en leden van de organisatie. Hein is de opvolger van Karel Geraerts, die vorig jaar won.

Proficiat, coach!


#COBW