Abonnementenverkoop Play Off 1

Abonnementenverkoop Play Off 1

Op maandag 22 februari start de abonnementenverkoop voor Play Off 1. Dit zowel voor abonnees als voor niet-abonnees.

>> Klik hier voor de abonnementsprijzen tijdens de Play offs

>> Klik hier voor de speeldata van de Play offs

Praktische info:

 • Bij een abonnee die zijn abonnement verlengt tijdens de voorrangsperiode, worden de 5 PO-wedstrijden, op het seizoensabonnement opgeladen.
   
 • Nieuwe abonnees of abonnees die niet verlengen tijdens de voorrangsperiode krijgen een mail met daarin een pdf-bestand. Dit pdf-bestand is hun abonnement in ticketvorm. Dat abonnement moet uiteraard afgeprint worden en kan tijdens de PO bij elke wedstrijd gebruikt worden om de Ghelamco Arena te betreden. 
   
 • Wie zijn abonnement komt verlengen aan de loketten in de Ghelamco Arena, parkeert steeds gratis op parking A (de KAA Gent-parking voor tribune 1). Andere parkings vallen niet onder ons beheer en zijn betalend.

ABONNEES (voorrang van 22 februari – 16 maart)

De voorrangsperiode voor abonnees start op maandag 22 februari en eindigt op woensdag 16 maart. Vanaf donderdag 17 maart start de vrije verkoop.

De abonneekorting geldt enkel tijdens de voorrangsperiode. Vanaf 17 maart betaalt iedereen de prijs voor niet-abonnees (dus ook reguliere competitie-abonnees die niet verlengden tijdens de voorrangsperiode).  Zoals steeds kunnen abonnees hun abonnement ook online verlengen.

 • Bij abonnees die tijdens de voorrangsperiode online verlengen (van 22 februari tot en met 16 maart), worden de wedstrijden op hun abonnement opgeladen.
   
 • Abonnees die na de voorrangsperiode online verlengen, verliezen de voorrang op hun plaats. Tevens betalen ze dan ook de prijs van niet-abonnees. Tot slot zullen ze in dat geval een mail krijgen met daarin een e-ticket (pdf-file) dat ze moeten afprinten en dat gebruikt moet worden als abonnement. VERWIJDER DEZE MAIL NIET! Hij bevat uw abonnement!

 

NIET-ABONNEES

Ook niet-abonnees kunnen al PO-abonnementen kopen vanaf 22 februari, maar dan enkel op plaatsen die niet zijn ingenomen door abonnees. Er zijn op dit moment ongeveer 500 vrije plaatsen (vaak echter niet naast elkaar). Deze plaatsen kunnen ook online aangekocht worden.

VRIJE VERKOOP (van 17 maart tot en met 27 maart)

De vrije verkoop start op 17 maart. Vanaf dan betaalt iedereen de prijs voor niet-abonnees (dus ook abonnees die niet tijdig verlengden). Op die dag komen ook alle plaatsen vrij die niet door de abonnees verlengd werden. 

ONLINE VERKOOP

Online je abonnement verlengen is uiteraard de meest efficiënte manier om je PO-abonnement aan te schaffen. Doe jezelf een plezier en vermijd wachtrijen en de verplaatsing naar de Ghelamco Arena.

ABONNEES
Bij abonnees die tijdens de voorrangsperiode online verlengen zullen de Play offwedstrijden opgeladen worden op hun abonnement.

NIET-ABONNEES (en abonnees die niet verlengen tijdens voorrangsperiode)

 • Niet-abonnees die online hun abonnement kopen, zullen een e-ticket (pdf-file) ontvangen dat als abonnement gebruikt moet worden. Deze pdf moet afgeprint worden en kan daarna als abonnement gebruikt worden.
   
 • Ook abonnees die NA DE VOORRANGSPERIODE hun abonnement online kopen en abonnees die een abonnement in ticketvorm hadden, zullen een mail met e-ticket (pdf-file) ontvangen dat als abonnement gebruikt moet worden.
   
 • VERWIJDER DEZE MAIL NIET! Hij bevat uw abonnement!

Klik hier voor meer info over het online kopen van je abonnement.

LOKETVERKOOP

Naast de online verkoop is er uiteraard nog steeds de verkoop aan het loket tijdens de gewone openingsuren.

TELENETTRIBUNE

De abonnementsprijzen in de Telenettribune zijn opnieuw heel democratisch (15 euro voor kinderen jonger dan 16 jaar, 45 euro voor studenten - bekijk hier de prijzen).

De regel voor de Telenettribune blijft dat een volwassene slechts een abonnement kan kopen wanneer hij wordt vergezeld door een kind. Per kinderabonnement kunnen maximaal 2 volwassenenabonnementen aangekocht worden

VOORDEEL ALS ABONNEE / VDK-KORTING

We hanteren zoals steeds democratische prijzen voor onze abonnementen. Wie de ticket- en abonnementsprijzen gaat vergelijken zal zien dat je als abonnee tot meer dan 40% korting geniet t.o.v. losse tickets!

De VDK-korting bedraagt 5 euro en geldt voor alle abonnees die over een VDK-bankkaart beschikken en die een abonnement duurder dan 95 euro hebben. De VDK-korting is m.a.w. van toepassing voor volwassen abonnees van tribune 1, 2 en 3 (Meer info op de site van VDK).

Ook VDK-abonnees kunnen hun abonnement met VDK-korting tijdens de voorrangsperiode online hernieuwen. Wie nog geen abonnement had en nu een abonnement met VDK-korting wil, dient sowieso naar het loket te komen.

LOSSE TICKETVERKOOP

Op 17 maart wordt de play-offkalender bekend gemaakt. Over de losse ticketverkoop zal daarna gecommuniceerd worden. 

PARKEERKAARTEN

Parkeerkaarten zijn heel het seizoen geldig en worden dus tijdens de play offs gratis verlengd.