Europe Play-Offs: abo & tickets

Europe Play-Offs: abo & tickets

Thuiswedstrijden tegen KV Mechelen, STVV, Standard, KVC Westerlo en OH Leuven staan op het menu. Gezelligheid, ambiance, wedstrijden op zaterdag en - als het even mag - een streepje zon zijn de ingrediënten. Het mag dan niet de uitkomst zijn waar we allemaal op gehoopt hadden, niks houdt ons tegen om er samen iets moois van te maken. 

Nu de kalender van de Europe Play-offs bekend werd gemaakt kennen we de 5 exacte speelmomenten. We beginnen met een wedstrijd in de KAA Gent Arena op vrijdag 29 maart tegen Standard en eindigen zaterdag 25 mei met opnieuw een thuismatch tegen STVV. Mochten we de nacompetitie als winnaar afsluiten, spelen we het weekend daarop een barragewedstrijd op het veld van de ploeg uit de Champions' Play-Offs met een Europees ticket als inzet.

KOOP JE ABO

PRIJZEN EN INFO 

Een abonnement voor 5 matchen heb je al vanaf €60 achter beide doelen, en vanaf €110 in de lang zijde. Heb je een Abo Plus+ dan hoef je niks meer aan te schaffen. De Play-Offs zijn al inbegrepen in je abonnement.  De vrije zitjes, die niet ingenomen waren door abonnees, kunnen meteen al worden gekocht.

VOORRANG ABONNEES
Supporters die geen Abo Plus+ maar wel een abonnement voor de reguliere competitie hadden, krijgen tot en met vrijdag 22 maart 23u59 de tijd om hun zitje te verlengen.

Zaterdag en zondag komen de zitjes vrij van de  supporters die hun regulier abonnement niet verlengen. Profiteer zo van interessante plaatsen in tribune 2 en 4 voor de losse ticketverkoop start op maandag 25 maart om 12u (zie onder). 

KOOP JE ABO 

ABOPRIJZEN EUROPE PLAY-OFFS

LOSSE TICKETS & PARKING

Ook de prijzen voor de individuele wedstrijden hebben we zo democratisch mogelijk gehouden. Maandag 25 maart om 12u start de verkoop voor alle 5 thuiswedstrijden. Per Buffalo Account kun je 6 tickets aankopen. Elk ticket dient wel gepersonaliseerd te worden. Mocht je een parkeerplek wensen zal je dit ook via de ticketpagina kunnen aankopen.

BEKIJK DE TICKETPRIJZEN

KLASSEMENT


#COBW #JPL #EUROPEPLAYOFFS