Update abonnementen (PO1, Europees, regulier)

Update abonnementen (PO1, Europees, regulier)

U heeft er even op moeten wachten maar nu er definitief een streep is getrokken onder de Jupiler Pro League van 2019-2020 (met uitzondering van de bekerfinale en de promotiestrijd in 1B), kunnen we eindelijk meer duidelijkheid verschaffen over een aantal zaken betreffende de abonnementen. 

Abonnementen regulier seizoen 2020-2021

Aangaande de abonnementen voor volgend seizoen, hopen wij volgende week te kunnen communiceren.

Reeds aangekochte PO1-abonnementen 

Hieronder vindt u de integrale versie van de brief die we al onze PO1-abonnees mailden.

"Beste Abonnee,

Eerst en vooral bedankt voor jouw geduld,  maar jammer genoeg was het niet mogelijk sneller te communiceren met definitief nieuws. Nu is het echter officieel: het voetbalseizoen 2019-2020 wordt definitief stopgezet na de beslissing van de Algemene Vergadering van de Jupiler Pro League.

KAA Gent eindigt op een schitterende tweede plaats en voor het 6de opeenvolgende seizoen speelt het Europees voetbal. In de sportieve ranking (Jupiler Pro League) van de voorbije 5 seizoenen staat KAA Gent trouwens op de 2de plaats en in de Europese ranking (UEFA) staat onze club op de 1ste plaats! Een goede zaak voor onze club en een mooi cadeau voor de trouwe supporters die ongetwijfeld al uitkijken naar deze Europese avonden!

Een ander gevolg van deze beslissing is het schrappen van de Play-Offs voor het seizoen 2019-2020 ten gevolge van overmacht. KAA Gent maakt traditiegetrouw elk jaar een opsplitsing waarbij supporters de kans krijgen om het abonnement voor de reguliere competitie en het abonnement voor de Play-Offs apart aan te kopen, wat naar de fans toe de eerlijkste aanpak is!

Veel supporters, onder wie jijzelf, keken ook dit seizoen uit naar de Play-Offs en hadden ondertussen een abonnement gekocht, wat eens te meer hun en jouw loyauteit bewijst. Om die onvoorwaardelijke steun te belonen binnen het kader van het “volmachtenbesluit” (zie hierna) doen we jou een prachtig voorstel! 

In het volmachtenbesluit  (MB 19 maart 2020) wordt het volgende gestipuleerd:

“Wanneer een activiteit van culturele, maatschappelijke, festieve, folkloristische, sportieve en recreatieve aard geen doorgang kan vinden om reden van de coronacrisis, is de persoon die deze activiteit organiseert, gerechtigd aan de houder van een betalend toegangsticket tot deze activiteit een tegoedbon ter waarde van het betaalde bedrag te verstrekken in plaats van een terugbetaling. Deze tegoedbon mag worden afgeleverd wanneer aan volgende voorwaarden is voldaan:

1.Een activiteit met dezelfde essentiële kenmerken wordt op een latere datum georganiseerd op dezelfde of een nabijgelegen locatie;

2.De activiteit wordt opnieuw georganiseerd binnen een termijn van twee jaar na de datum van het oorspronkelijke evenement;

3.De tegoedbon vertegenwoordigt de volledige waarde van het bedrag dat voor de het oorspronkelijke toegangsbewijs is betaald;

4.Aan de houder van het toegangsbewijs wordt geen enkele kost in rekening gebracht voor het afleveren van de tegoedbon;

5.De tegoedbon vermeldt uitdrukkelijk dat hij werd afgeleverd als gevolg van de coronacrisis;

6.Er mag aan de houder van de tegoedbongeen toeslag worden aangerekend voor het bijwonen van het nieuwe evenement;

In afwijking van paragraaf 1 heeft de houder van het toegangsbewijs het recht op terugbetaling wanneer hij het bewijs levert dat hij verhinderd is om de activiteit bij te wonen op de nieuwe datum.”

Op basis van dit volmachtenbesluit stellen we jou het volgende voor:

Jouw PLAY-OFF ABONNEMENT 2019-2020 wordt automatisch omgezet naar een EUROPEES ABONNEMENT 2020-2021 (voorrondewedstrijden plus poulewedstrijden) en je betaalt geen euro extra! Integendeel, je betaalt minder dan wat de supporters zullen betalen die later nog een Europees abonnement moeten kopen.

Dit houdt in dat je nu al zeker bent van minimum 4 , maximum 5 thuiswedstrijden, namelijk:

CHAMPIONS LEAGUE PARCOURS (= 5 Europese thuiswedstrijden)

Voorrondewedstrijd UEFA Champions League 

Play-Off wedstrijd UEFA Champions League ( bij winst in 3de voorrondewedstrijd) 

3 poulewedstrijden UEFA Champions League (bij winst in Play-Off wedstrijd) of 3 UEFA poulewestrijden Europa League (bij verlies in Play-Off wedstrijd)

                                   OF

EUROPA LEAGUE PARCOURS(= 4 Europese thuiswedstrijden)

3de voorrondewedstrijd UEFA Champions League

3 poulewedstrijden UEFA Europa League ( bij verlies in 3de voorrondewedstrijd) 

In het EUROPA LEAGUE PARCOURS betaalt KAA Gent jou 1/5de van het betaalde bedrag terug via een tegoed in onze horeca. Het bedrag wordt dan automatisch overgezet op je horecakaart!

Jij bent meteen ook bevoorrecht, want op basis van wat experten en virologen afgelopen weekend lieten verstaan, zou er een weliswaar beperkt aantal fans de wedstrijden kunnen bijwonen: op basis van onze berekeningen ben jij dan de eerste die in aanmerking zou komen, want jij zult altijd VOORRANG krijgen!  

Als je voor maandag 25 mei 2020 niet reageert op dit bericht door een tegenbericht te sturen naar tickets@kaagent.be gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met ons voorstel. 

Een eerlijke regeling, denken we, waarbij we ook op jouw onvoorwaardelijke trouw rekenen! We snakken samen naar de heropstart van het voetbal en kijken uit naar die onvergetelijke sfeer in de Ghelamco Arena.

Sportieve groeten en vooral een goede gezondheid! "