Beloften verliezen na penalty's in beker

De Gentse beloften liggen uit de beker na een uitwedstrijd tegen KSV Roeselare. De reguliere speeltijd eindigde op een 2-2 gelijkspel. Het kwam aan op penalty's om een winnaar aan te duiden. Hierbij trok Roeselare aan het langste eind met 6-5.

Basiself KAA Gent: Arnaud Ide (G), Glenn Diedhiou, Adel Al Masude, Amadu Jalloh, Matias Lloci, Ibrahima Cissé, Franck Bahi, Joshua Veeckman, Cederick Van Daele (C), Sacha Banse en Wouter George.

Onze beloften kwamen na elf minuten op achterstand maar gaven niet op. In de tweede helft lukte het om de vele kansen om te zetten in doelpunten. Invaller Matisse Samoise knalde in minuut 62 de gelijkmaker tegen de netten. Nog geen vier minuten later schoot hij een tweede keer raak. De jonge Buffalo's stonden 1-2 voor maar in minuut 72 prikte Roeselare tegen.

Onze beloften hadden het balbezit en de kansen maar scoren lukte niet meer in de reguliere speeltijd. De partij eindigde op een 2-2 gelijkspel waardoor penalty's over de eindwinnaar gingen beslissen.

Roeselare won de penaltyreeks met 6 tegen 5 en gaat door in de beker voor de U21.