Voorbeschouwing SV Zulte Waregem - KAA Gent

Voorbeschouwing SV Zulte Waregem - KAA Gent

Interlandbreak: check. Nu terug naar de reguliere competitie. Op matchdag 15 trekken we naar de Elindus Arena van Zulte Waregem. Beide ploegen hebben punten nodig. Het belooft een fijne pot voetbal te worden. Hein Vanhaezebrouck en Gianni Bruno blikten al even vooruit op de partij van zaterdag. 

Zeven Buffalo's trokken met interlandverplichtingen naar het vaderland. Enkel Ngadeu en Marreh sluiten pas zaterdag aan. "Iedereen keerde fit terug. Hier en daar wat last van verkoudheden. Gelukkig geen covid, maar eerder typische herfstkwaaltjes." Goed nieuws dus voor de coach met oog op de verplaatsing naar Waregem. "Wij moeten punten pakken. Zij ook. Ze hebben twee spitsen die vaak scoren. We weten dat ze ook al eens een doelpunt slikken. Het kan dus alle kanten op. Aan ons om de strijd te winnen."

GIANNI BRUNO

Voor Gianni Bruno wordt het een fijn weerzien met zijn ex-ploeg; "Mocht ik scoren, ga ik dat ingetogen vieren uit respect voor de club en de supporters. Ik speelde er mijn beste seizoen tot nu toe. Na de voorbereiding viel ik uit met een kleine blessure. Nu werk ik hard om terug minuten te maken en onder mijn ploegmaats te staan. Alles geven bij elke kans. Dat is mijn motto."