Beloften onderuit tegen KV Oostende

Onze beloften verloren maandag met 2-1 tegen de beloften van KV Oostende. 6 A-kern spelers stonden aan de aftrap om matchritme op te doen: Anthony Swolfs, Thibault De Smet, Ricardo Avila, Abou Koita, Anders christiansen en Noë Dussenne. Ook bij KVO stonden enkele A-kernspelers tussen de lijnen. Zo maakten onder andere Vanhamel, Berrier, Banda en de wederoptredende Rajsel hun opwachting.

De beloften gingen nog rusten bij 0-0 maar in de tweede helft scoorden Bah en Banda voor KVO. Pas in de 89e minuut kon Aubo Koit milderen tot 2-1 maar dat deed hij wel op bijzonder mooie wijze door de bal bij een vrije trap vanaf de zijlijn rechtstreeks in de winkelhaak te trappen. Door deze nederlaag zakken onze beloften twee plaatsen in het klassement. Ze staan nu vierde. Volgende week nemen ze het op tegen de U21 van KV Mechelen.