Bekerfinale voor Buffalo's met een beperking: iedereen mee!

Bekerfinale voor Buffalo's met een beperking: iedereen mee!

Ook voor Buffalo's met een visuele beperking en Buffalo's met een rolstoel moet de Bekerfinale een feest worden. Hieronder alle informatie over de toegankelijkheid van het Koning Boudewijnstadion voor supporters met een beperking. Nog vragen? Aarzel niet de KAA Gent Foundation te contacteren via dao@kaagentfoundation.be

Supporters met een visuele beperking

Net als in de Ghelamco Arena organiseren we samen met INTER een blindentribune met audiodescriptie (beschrijvend commentaar). Er zijn 10 plaatsen (+ 10 plaatsen voor begeleiders) beschikbaar in tribune 3, vak E. Kaarten (supporter + gratis begeleider) kosten € 15.

Supporters met een rolstoel

Op de piste van het Koning Boudewijnstadion wordt voor tribune 4 een rolstoelplatform gebouwd met 36 plaatsen (+ 36 plaatsen voor begeleiders). Kaarten voor deze plaatsen (supporter met rolstoel + gratis begeleider) kosten € 15.

Tickets via de KAA Gent Foundation

Supporters met een rolstoel en supporters met een visuele beperking kunnen deze plaatsen reserveren bij de KAA Gent Foundation door een mail te sturen naar dao@kaagentfoundation.be met vermelding van naam, abonneenummer, kaartnummer en telefoonnummer van de supporter en diens begeleider. De voorrangsperiode voor abonnees geldt tot 4 april. Niet abonnees kunnen ook kaarten reserveren. De toewijzing van de kaarten gebeurt in volgorde van reservatie tot de voorraad strekt. Na reservatie ontvangt u een bevestiging met een betalingsaanvraag. Na betaling kunnen de kaarten afgehaald worden op een afgesproken moment in de week van 4 april.

Vervoer

Heel wat supportersclubs nement Buffalo's met een beperking mee op de bus. Dat kan ook. Ze dienen voor deze supporters geen kaarten aan te vragen op de lijst die ze indienen bij de Dienst Ticketing van KAA Gent. Supporters met een beperking die op zoek zijn naar specifiek vervoer, kunnen de KAA Gent Foundation contacteren via dao@kaagentfoundation.be. We gaan dan samen op zoek naar een oplossing.

Parkeren

Het aanbod parkeerplaatsen voor supporters met een beperking rond het Koning Boudewijnstadion is beperkt. Indien u samen met een wedstrijdticket ook een parkeerkaart wenst, deelt u dit mee bij uw ticketaanvraag. Ook de toewijzing van de beschikbare parkeerkaarten gebeurt in volgorde van reservatie tot de voorraad strekt.

De KAA Gent Foundation dankt haar partners voor de steun