KAA Gent Zoekt Suppoosten

KAA Gent Zoekt Suppoosten

Door een permanente groei blijft onze club op zoek naar extra suppoosten.

De suppoostenwerking van KAA Gent bestaat uit 2 grote groepen: stadionsuppoosten en mobiliteitssuppoosten. Op wedstrijddagen hebben zij een divers takenpakket om alles vlot en veilig te laten verlopen en de supporters een aangename ervaring te bezorgen.

Wat zijn de taken?

  • Als parkeerwachter laat je het parkeren vlot en correct verlopen en sta je in voor de controle van de parkingbewijzen.
  • Als busbegeleider op de pendels zorg je voor een vlot verloop en ontvang je busjetons van de supporters.
  • Als medewerker aan de ingangen stimuleer je een vlotte doorstroming.
  • Als medewerker aan de gates help je supporters met het vinden van hun juiste zitje.

Wie zoeken we?

Je bent ouder dan 18 jaar en je wil deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers die er elke wedstrijd voor zorgt dat alles probleemloos verloopt. Je bent voldoende gemotiveerd om elke wedstrijd (of minimum 80% van de thuiswedstrijden) het beste van jezelf te geven.

Wat bieden we?

  • Een vrijwilligersvergoeding conform de taak en duurtijd.
  • Een consumptie per wedstrijd om iets te eten/drinken.
  • Elke thuiswedstrijd van onze Buffalo’s bijwonen in het modernste stadion van België.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je gegevens naar mobiliteit@kaagent.be

Wat zeggen de suppoosten zelf?

Marc: “Als je van voetbal houdt en bovendien fan bent van KAA Gent, dan is dit een opportuniteit. Je leert veel mensen kennen, dus op sociaal vlak is het een pluspunt. Daarnaast draag je bij tot de veiligheid van de stadion-omgeving en een vlot wedstrijdverloop. Meestal kun je de match van nabij volgen na je taken en mee genieten van de gezellige sfeer. Kortom, ik vind het zeker een leuke uitdaging.”

Alex: “Ik ben suppoost geworden omdat ik als supporter van de club een groot deel van elke  thuismatch kan zien, maar daarnaast vooral ook omdat ik een essentiële en onmisbare bijdrage kan leveren bij de organisatie. Zo kan ik een positief uithangbord zijn voor KAA Gent.”