Voorrangsperiode voor abonnees met 1 dag verlengd

Voorrangsperiode voor abonnees met 1 dag verlengd

Het doet ons plezier om vast te stellen dat jullie de voorbije dagen met velen jullie abonnement hebben verlengd. Door de grote drukte en omdat we absoluut iedereen willen kunnen helpen die aan het loket moet passeren, hebben we beslist om de voorrangsperiode met 1 dag te verlengen. Tot en met woensdag 22 juni geniet je dus als abonnee nog de voorrang om je zitje te verlengen. Ook voor de parkeerplaatsen wordt de voorrangsperiode met 1 dag verlengd.

Verleng je abonnement/parking hier

Onze loketten zijn vandaag (dinsdag) en morgen (woensdag) open van 12u tot 18u. Online kan je verlengen tot 23u59 op woensdag 22/06. We geven je wel het advies om niet nog een dag langer te wachten als je je abonnement wil verlengen. Op woensdag zullen we ons vooral concentreren op supporters die er door een probleem niet in slagen hun abonnement online te verlengen. 

PLAATS WISSELEN 


Van 23 tot en met 26 juni breekt vervolgens de periode aan waarin we alle bestellingen verwerken en waarin je als abonnee van plaats kunt wisselen. Daarvoor moet je je op voorhand registreren via ons invulformulierVergeet zeker niet om dit te doen mocht je een andere plaats willen reserveren in het stadion. 

Heb je het formulier ingevuld, dan krijg je van 23 tot en met 26 juni dus de kans om een ander zitje te kiezen. Dit kan door in te loggen op onze ticketpagina en online van plaats te wisselen, ofwel aan de loketten. Koop in afwachting daarvan dus zeker geen ander zitje aan.

VRIJE VERKOOP


Vanaf maandag 27 juni start dan de vrije verkoop en kunnen abonnementen ook afgehaald worden. De vrije verkoop gebeurt online en aan onze binnenloketten, om je abonnement af te halen moet je aan de buitenloketten zijn.

Voor alle informatie over het ontdubbelen van abonnementen, de optie “Vrienden & Familie” en vele andere zaken kun je terecht in ons Help Center. Weet alvast dat je voor vdk-, jovo- en studentenkortingen sowieso langs onze loketten moet passeren. 

Alvast bedankt om er volgend seizoen weer bij te zijn!

PS: Ook verlekkerd op ons nieuwe shirt? Bestel je exemplaar online via de webshop of koop het vanaf vandaag in onze fanshop!


#COBW #IkBenNenBuffalo