Update wedstrijden met publiek

Update wedstrijden met publiek

Zaterdag opent de Ghelamco Arena eindelijk opnieuw haar deuren! 

De eerste groep abonnees die behoren tot de groep die de wedstrijd tegen OH Leuven kan bijwonen, worden eerstdaags persoonlijk uitgenodigd via mail (of sms) voor de wedstrijd tegen OHL aanstaande zaterdag (26/09).

De overige abonnees behoren tot groep 2 en ontvangen in de loop van volgende week een uitnodiging per mail (of sms) voor de thuiswedstrijd tegen Beerschot. 

Geen mail ontvangen als abonnee in de loop van deze week? Controleer dan zeker uw ongewenste mail of spam.

Compensatieregeling

De deuren gaan terug open maar wat met de gemiste wedstrijden? We ontvangen veel vragen over hoe supporters worden gecompenseerd. De compensatieregeling wordt eveneens eerstdaags in detail gecommuniceerd op onze website. De club wenst jullie alvast te bedanken voor jullie geduld en begrip.

Mobiliteit en Parkings

We vragen alle supporters om zoveel als mogelijk met de fiets te komen. In deze tijden de gezondste en veiligste manier om u te verplaatsen. Bovendien beschikken we over 3500 fiets-staanplaatsen. 

Is met de fiets komen niet mogelijk of beschikt u over een parkingkaart?

Weet dan dat alle carpoolparkings open zijn op wedstrijddag vanaf 2u voor de aftrap. Heeft u een parkingkaart? Dan kan u net zoals anders parkeren op uw eigen parking. Op parking F2 zijn er zoals steeds ook dagparkings online beschikbaar (vanaf donderdag online beschikbaar, koop deze op voorhand want dagparkings zijn niet online te koop op matchdag zelf!). 

Hieronder vindt u alvast een pak heel belangrijke informatie voor de heropstart. Samen vermijden we zo toestanden waar door de slechte opvolging van de gevraagde maatregelen de stadioncapaciteit al werd verminderd van 5000 naar 2500.

11 tactische richtlijnen voor onze 12e man