Beloften kopje onder tegen koploper KRC Genk

Onze beloften ontvingen op speeldag 4 koploper KRC Genk. De troepen van Emilio Ferrera begonnen goed aan de partij en het werd een mooie wedstrijd met 2 ploegen die vrank en vrij hun kans gingen. Cederick Van Daele toonde op hoekschop andermaal zijn kwaliteit waarna Ibrahima Cissé de 1-0 tegen de netten kopte. Meteen ook de ruststand. Na de rust trok Genk het laken naar zich toe en werden de rollen omgedraaid. Genk prikte driemaal tegen en scoorde in de 50e, 60e en 82e minuut via Sekou Diawara, Kelvin John en Andras Nemeth.

Kort na de aftrap van de tweede helft kwam Genk op gelijke hoogte. Daarna bleven ze op het gaspedaal duwen  en klommen ze na een mooie individuele actie op voorsprong. De jonge Buffalo's probeerden aan te dringen en drukten wel, maar zonder veel gevaar. In minuut 82 werden onze jongens gecounterd bij een tegenaanval. Eindstand 1 -3.

De Gentse basiself bestond uit Fortin (GK), Salah, Zogbo, De Ridder, Littel, Van Daele, Botaka, Cissé, Lagae, Banse (C), George.