Topper tegen La Louvière voor Jong KAA Gent

Topper tegen La Louvière voor Jong KAA Gent

Zaterdag om 19u30 speelt Jong KAA Gent de topper in 1e Nationale tegen La Louvière. Een match om naar uit te kijken, ook voor coach Emilio Ferrera: “Dit wordt onze grootste test van het seizoen tot nu”, zegt hij. Abonnee of member? Dan ga je gratis (abonnees) of tegen voordeeltarief (als member)

TICKETS

La Louvière staat samen met Patro Eisden aan kop van het klassement met 4 punten voorsprong op de nummer 5, Jong KAA Gent. “Het is een team dat met ambitie gepromoveerd is naar 1e Nationale”, zegt Emilio. “Ze hebben hun ambitie om opnieuw te promoveren van bij de start uitgesproken en maken het voorlopig ook waar. La Louvière heeft een ploeg met 3 of 4 spelers die nog in 1A of 1B gevoetbald hebben. Voor ons wordt het een goeie waardemeter. Na de matchen tegen Francs Borains, La Louvière en Patro Eisden zullen we meer weten over onszelf.”

Hoe dan ook is Emilio Ferrera ambitieus: “Het is nog altijd niet verteerd dat we vorig seizoen op 1 puntje na de promotie naar 1B gemist hebben. We draaien al het hele seizoen bovenin mee en promoveren is opnieuw onze ambitie. Ik heb een ploeg met een goeie mix van snelle, vaardige en conditioneel sterke spelers. Door blessures bij de A-ploeg kunnen we helaas niet altijd op volle sterkte aantreden, al is het wel een goeie zaak dat jongens kunnen doorstromen naar de A-kern. Dat is voor Jong KAA Gent trouwens geen excuus om geen goed resultaat neer te zetten tegen La Louvière.”

Afspraak zaterdagavond dus om 19u30 in de Chillax Arena in Oostakker! “Hoe meer supporters er komen, hoe liever”, zegt de coach nog. “Op die manier kunnen we nog beter profiteren van het thuisvoordeel. Ik kijk er dus naar uit om zoveel mogelijk fans te mogen verwelkomen.”

Kom gratis of tegen voordeeltarief

Kom jij onze beloften aanmoedigen? Als abonnee van KAA Gent heb je gratis toegang. Het enige dat je moet doen is online gaan, inloggen en je gratis ticket downloaden. Ben je member, dan koop je jouw ticket online tegen voordeeltarief (€10/ticket). Tickets zijn beschikbaar via https://kaag.roboticket.com. Heel graag tot zaterdag!

Download je ticket


#COBW #JONKAAGENT