Jong KAA Gent botst op sterk Patro Eisden

Jong KAA Gent heeft zijn meerdere moeten erkennen in Patro Eisden, een van de topploegen in 1e Nationale. Het team van Stijn Stijnen was met 2-0 te sterk voor onze beloften. Jong KAA Gent speelde nochtans goed mee in het eerste halfuur en versierde ook de eerste goeie kans: Fofana zette zich goed door, maar zijn schot werd gepareerd door de doelman van Patro Eisden. Naast Fofana kon Emilio Ferrera in tegenstelling tot vorige week ook opnieuw rekenen op Van Daele, Mukuna en John.

Na 35 minuten op-en-af-voetbal kreeg Jong KAA Gent een eerste doelpunt te slikken. Het was Kevin Kis die de thuisploeg met een vrije trap in de kruising op voorsprong bracht. Na 8 minuten in de tweede helft verdubbelde Elisha Sam Bruce de score. Patro Eisden speelde daarna de wedstrijd volwassen uit. Twee nederlagen op rij dus voor Jong KAA Gent, dat wel het beste belofteteam blijft in 1e Nationale.

Komende zaterdag proberen onze jongens weer aan te knopen met de overwinning, thuis tegen de Young Reds van Antwerp. Afspraak om 20u in de Chillax Arena in Oostakker. Opgelet, voor deze wedstrijd is er geen dagverkoop aan de loketten, enkel vvk in de Ghelamco Arena of online.