Doe mee aan onze sfeerenquête!

Doe mee aan onze sfeerenquête!

Sinds enige tijd is er overleg tussen het bestuur en een delegatie van de supporters over diverse onderwerpen, onder meer over de sfeer in het stadion. Veel supporters, waaronder ook de sfeergroepen, waren vragende partij voor dit overleg. Ook de club is uiteraard niet tegen meer ambiance en staat achter alle initiatieven die dit kunnen bevorderen. En wie sfeer zegt, zegt Tribune 2.

Om alle voorgaande redenen willen we nu alle abonnees van Tribune 2(*) bevragen via een enquête die door de sfeergroepen en de club samen werd opgesteld in de overleggroep. 

Help mee én win een prijs!

Voor we beslissingen nemen over zaken als een sfeervak, is het belangrijk dat elk abonnee in Tribune 2 zijn zeg kan doen en dat we goed weten om welke redenen supporters kiezen voor Tribune 2 en hoe hij of zij daar de wedstrijd volgt. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk abonnees van die tribune deelnemen aan de enquête.  Zo krijgen we én meer sfeer én een beter zicht op ieders mening. Bovendien maken alle deelnemers kans op een mooie prijs!

Abonnees van Tribune 2, laat jullie stem horen tot en met woensdag 13/02/2019!
 

Stem hier of in de Ghelamco Arena nu zondag tegen Moeskroen

Wie de enquete liever niet kan of wil invullen via de site of mail, kan deze schriftelijk invullen in tribune 2 op zondag 10 februari voor of na de wedstrijd tegen Moeskroen .

(*) Via de hieronder gevraagde gegevens verifiëren we dat enkel abonnees van T2 deelnemen . Zo worden de resultaten niet vertekend.

Deze enquête is afgelopen.