Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

Op maandagavond 20 januari vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats met alle partners van de club. 500 genodigden vierden er samen de start van het nieuwe jaar.

De avond begon met een receptie in onze Business Lounge. Daarna verliep het event verder op niveau 3 waar directeur communicatie Patrick Lips, zoals steeds, alles vlot aan elkaar praatte en meerdere sprekers introduceerde. Onder meer voorzitter Ivan De Witte, algemeen directeur Michel Louwagie, commercieel manager Tyas Kastelijn, coach Jess Thorup en kapitein Vadis Odjidja namen het woord en spraken over de groei en de prestaties van de club op sportief, commercieel en evenementieel vlak.

Daarbovenop konden we die avond nog twee primeurs aankondigen: VDK bank verlengt zijn partnership met KAA Gent & Sven Kums komt definitief over van RSCA!

Ook onze sterrenchef Danny Horseele werd nog in de bloemetjes gezet voor zijn uitstekende score van 17/20 in de Gault Millau enkele weken geleden. Naar aanleiding daarvan schonken we aan één van onze partners een bon weg voor een diner in Restaurant Horseele. Tot slot werd de avond afgesloten met een uitgebreid walking dinner buffet.

We wensen iedereen te bedanken voor de steun het afgelopen jaar. Op naar een fantastisch 2020!