Losse ticketverkoop Play-off 1 start op 23 maart

Losse ticketverkoop Play-off 1 start op 23 maart

Aanstaande woensdag, 23 maart, start om 10u de losse ticketverkoop voor de Play-Off 1 wedstrijden. Zoals u weet werden een kleine 1000-tal plaatsen niet in de abonnementenverkoop gestoken, zodat ook de occasionele bezoeker de kans krijgt een wedstrijd mee te pikken.

Wat u over deze verkoop moet weten:

De wedstrijden

U kan een ticket kopen voor één of meerdere wedstrijden naar keuze van KAA Gent tijdens de Play-Offs. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Op de deze link vindt u nogmaals de kalender terug

De prijzen

Via deze link vindt u de prijzen terug van de tickets. Deze zijn identiek voor de 5 PO-wedstrijden.

Online en aan de loketten

Tickets kunnen zowel aan de loketten als online worden aangekocht. De verkoop start via beide kanalen op hetzelfde tijdstip, met name 10u ’s morgens. 

Let op, wij garanderen aanschuivers aan de loketten geen ticket. Indien de verkoop online erg snel verloopt, bestaat dus het risico dat u van een kale reis terugkomt van de Ghelamco Arena. Wij raden derhalve aan om online te kopen. Zodoende bespaart u zich ook een verplaatsing.

Houd er wel rekening mee dat voor de wedstrijden tegen Anderlecht, Club Brugge en KRC Genk alleen bestaande abonneehouders (eventueel geregistreerde KAA Gent supporters indien toestemming ordediensten) online tickets kunnen kopen. Supporters zonder bestaande account kunnen dat niet. Dit zijn bindende richtlijnen van de ordediensten, die moeten verhinderen dat bezoekende supporters in onze vakken online een ticket kopen. Wij rekenen op uw begrip. Deze beperking geldt niet voor de wedstrijden tegen KV Oostende en Zulte-Waregem.

Aantal tickets per persoon en per ID

Online kan een supporters maximum 2 tickets aankopen.

Aan de loketten kunnen per persoon maximum 4 tickets worden gekocht, met dien verstande dat één ticket = één ID-kaart. Als een persoon dus het maximum van 4 tickets wil kopen, dient hij de 4 ID-kaarten voor te leggen van de personen die de wedstrijd zullen bijwonen.