Julien De Sart blijft KAA Gent langer trouw

Julien De Sart blijft KAA Gent langer trouw

Fijn nieuws voor alle Buffalo’s! Onze middenvelder Julien De Sart (28) heeft een nieuw contract ondertekend bij KAA Gent. Julien had nog een overeenkomst tot 2024, maar heeft die nu met twee jaar verlengd. 

Julien kwam in 2021 van KV Kortrijk naar Gent. Sindsdien kennen we hem als een belangrijke schakel op het middenveld. Met zijn vista, traptechniek en talent als balveroveraar is hij een gedroomde nummer 6. 

Na de interlandbreak speelt Julien tegen Seraing zijn 80e officiële wedstrijd voor KAA Gent. In zijn eerste seizoen bij onze club maakte hij meteen 7 goals en ook dit seizoen stond zijn naam al 2 keer bij de doelpuntenmakers.

Na enkele maanden van blessureleed is hij helemaal terug van weggeweest. Net als KAA Gent is Julien dan ook heel blij met de verlengde overeenkomst.

“Ik ben heel trots om mijn avontuur in Gent verder te kunnen zetten. Samen met de supporters ben ik ook super gemotiveerd om mooie dingen te bereiken, te beginnen met de komende weken die heel belangrijk zullen zijn voor de club. Bedankt aan alle Buffalo’s voor de steun en tot snel!” - Jules

Proficiat, Julien!


#COBW #CONTRACTVERLENGING