Solidair met Marokko en Libië

Solidair met Marokko en Libië

Bij noodsituaties heeft de KAA Gentfamilie zich steeds van haar meest solidaire kant getoond. Samen met de supportersraad, de KAA Gent Foundation en de supportersverenigingen steunen we de solidariteitsactie van de Pro League om de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en de natuurramp in Libië te steunen. Zo steken we ook onze Marokkaanse internationals Tarik Tissoudali en Ismaël Kandouss een hart onder de riem.

Buffalo's kunnen hun steentje bijdragen via de Koning Boudewijnstichting die een actie heeft opgezet via de Giving Circle Earthquake Morocco / Pro League. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt voor humanitaire noodhulp gegeven door organisaties op het terrein; de Rode Halve Maan Marokko, de Banque Alimentaire en de International Blue Crescent Relief and Development Foundation.

Je kan een directe overschrijving doen via onderstaande link of op het rekeningnummer IBAN BE10 0000 0000 0404 BIC BPOT BEB1 van de Koning Boudewijnstichting met de gestructureerde mededeling +++623/3824/20084 +++.

De fondsen zullen worden ingezet voor onderdak, voedsel, drinkwater, geneesmiddelen en gezondheidszorg. 

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun