Start ticketverkoop Croky Cup, JPL en Conference League

Start ticketverkoop Croky Cup, JPL en Conference League

Big Bang! Vandaag starten we de ticketverkoop voor de 3 verschillende competities waarin we nog actief zijn: de Croky Cup, Jupiler Pro League en de UEFA Conference League.

Bekijk hier alle ticketprijzen

1/8e finale Croky Cup vs Cercle Brugge (dinsdag 20/12 - 20u)

Als 4-voudig bekerwinnaar én als de huidige houder van de Beker van België, zijn we het aan onze stand verplicht van de Croky Cup één van onze prioriteiten te maken. De ticketprijzen weerspiegelen dat. In elke tribune betaal je slecht 5 euro (-16)  of 10 euro (+16).   

Plaatsen voor abonnees staan in reservatie tot en met zondag 11 december, vrije zitjes zijn vanaf vandaag te koop. Iedereen kan maximaal 6 tickets kopen, maar deze dienen allemaal op naam te staan.  

Tickets Croky Cup: KAA Gent - Cercle Brugge

MD 18 Jupiler Pro League KAA Gent - Standard (vrijdag 23/12 om 20u30)

Op vrijdag 23 december is het tijd voor Kerstvoetbal! Voor het eerst in jaren spelen we een thuismatch in de Kerstperiode en het is meteen een topper tegen Standard. In de strijd om de Champions Play Offs meteen een heel belangrijke wedstrijd.  Je kan maximaal 4 tickets per persoon kopen en die zijn vanaf vandaag te koop. 

Tickets JPL: KAA Gent - Standard 

UEFA Conference League Play off Round vs Qarabag (donderdag 23/02 om 21u)

Op donderdag 23 februari 2023 spelen we thuis tegen Qarabag de terugwedstrijd van de knockout round play-offs van de Conference League. Op 16 februari proberen we een goed resultaat te halen in Bakoe (Azerbeidjan) waar Qarabag zijn Europese matchen speelt, zodat we thuis met jullie steun de kwalificatie voor de volgende ronde kunnen afdwingen! 

JPL-abonnees hebben voorrang op hun zitje tot en met donderdag 15 januari. UEFA Conference League-abonnees hebben tot die datum voorrang op de vrije zitjes. Vanaf 16 januari start de vrije verkoop aan iets hogere prijzen.  

Tickets UEFA Conference League: KAA Gent - Qarabag