Baloise wordt main partner van de KAA Gent Foundation

Baloise wordt main partner van de KAA Gent Foundation

Baloise en de KAA Gent Foundation slaan voor drie jaar de handen in elkaar. Samen wordt met de verbindende kracht van KAA Gent ingezet op gezondheid, preventie en inclusie. Op de 22e speeldag van de Jupiler Pro League wordt het partnerschap in de verf gezet tijdens de wedstrijd tegen Westerlo.

Baloise is meer dan enkel een verzekeringsmaatschappij. Net zoals de KAA Gent Foundation, wil Baloise mensen inspireren, kansen bieden en bijdragen aan de gezondheid van iedereen.

"Een structureel partnership tussen Baloise en de KAA Gent Foundation past perfect binnen onze  bedrijfsfilosofie die ook sterk inzet op maatschappelijke werking. Met deze samenwerking willen wij de Foundation verder ondersteunen en een extra duwtje in de rug geven om hun sterk werk op vlak van gezondheid, preventie en inclusie verder te zetten" - Manu Mus, Directeur Corporate Communications  & Sustainability bij Baloise.

Baloise en de KAA Gent Foundation sloten een overeenkomst tot en met 2026. Zo verbindt Baloise zich ook met de maatschappelijke werking van KAA Gent. Voor de Foundation is de samenwerking met Baloise een nieuwe mijlpaal. Met de financiële ondersteuning kunnen we ons verder ontwikkelen als grootste sociaal-sportieve speler van het land.

De wedstrijd KAA Gent-KVC Westerlo van zaterdag 27 januari wordt omgedoopt tot ‘Wedstrijd van de KAA Gent Foundation’. KAA Gent speelt dan met shirts waarop zowel het logo van Baloise als het logo van de KAA Gent Foundation zal staan. Deze unieke matchwornshirts zullen na de wedstrijd geveild worden via matchwornshirt.com. De opbrengst van de veiling gaat naar de projecten en activiteiten van de Foundation.

Met bijzondere dank aan Baloise, main partner van de KAA Gent Foundation.

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun


#COBW #MORETHANFOOTBALL