U21: Spanning in het Lotto Park

Onze beloften mochten voor de belangrijke wedstrijd tegen Anderlecht hun opwachting maken in het Lotto Park. Anderlecht liet al in zijn opstelling merken te gaan voor de overwinning. Verschillende spelers van de A-kern waren aanwezig en dat zag je ook in de eerste helft die gedomineerd werd door RSCA. Onze beloften waren op verdedigen aangewezen. Aan de rust stond Anderlecht voor met 2-0 nadat ze enkele goeie kansen konden omzetten.
Toch lieten onze beloften hun hoofd niet zakken.

Met de juiste winnaarsmentaliteit kwamen ze uit de kleedkamer en knokten ze terug. Noah De Ridder krulde de bal mooi in de bovenhoek na een vrije tra (2-1). Nog geen 3 minuten later bediende Bram Lagae Malick Fofana die niet twijfelde. Hij schoot de 2-2 tegen de netten. Daar bleef het niet bij. In minuut 64 besloot Noah De Ridder een dol kwartier met een mooie actie. Hij knalde de 2-3 binnen. Wat een ommekeer. Anderlecht zette alle zeilen bij. In de 72ste minuut konden zij langszij komen (3-3). Meteen ook de eindstand.

Puike prestatie voor onze beloften die uit een moeilijke positie terugvochten. Een opsteker voor  de komende wedstrijd. Dit tegen Club Brugge.