Jong KAA Gent doet goede zaak in het klassement

Met nog vier speeldagen te gaan nadert het einde van de competitie voor Jong KAA Gent. Op speeldag 34 trokken onze youngsters naar Mandel, de rode lantaarn in 1e Nationale.

De partij werd gecontroleerd door de Buffalo's. Het balbezit en de controle was in handen van Blauw-Wit. Mandel probeerde tegen te prikken maar tot kansen kwamen ze niet. Vlak voor rust vond Jong KAA Gent de weg naar doel. Loris Henry lanceerde John Arthur met een lange bal. Arthur twijfelde niet en werkte de bal tegen de netten: 0-1.

In de tweede helft bleef Jong KAA Gent domineren maar het liet zich hier en daar vangen aan technische foutjes op het synthetische terrein. Gelukkig volgde het tweede doelpunt al snel. Het was Bram Lagae die de score verdubbelde. 0-2 was meteen ook de eindstand. Drie punten erbij en een clean sheet op zak. Het werd een mooie avond in Izegem. Door het puntenverlies van La Louvière deed de ploeg een goede zaak in de rangschikking.

BEKIJK HET KLASSEMENT

Volgend weekend trekken de jongens van Emilio Ferrera naar Visé, de negende in de stand en een ploeg die al vier speeldagen ongeslagen is. De verplaatsing zal er eentje zijn zonder doelpuntenmaker Bram Lagae. Hij kreeg geel en zit speeldag 35 geschorst uit.