KAA Gent wenst u prettige feesten | Ontdek het Buffalo GIFtPACK

KAA Gent wenst u prettige feesten | Ontdek het Buffalo GIFtPACK


Na de zege gisteren tegen Standard en het bijbehorend ticket voor de halve finale duiken we de kerstperiode in. Aanstaande zondag, op tweede kerstdag, is er natuurlijk nog de belangrijke competitiematch tegen leider Union St. Gilloise, waarna een welverdiende break wordt ingelast. 

Buffalo GIFtPACK

Ons kerstcadeau voor jullie: de Buffalo GIFtPACK! Een vrolijke collectie van stickers en GIFs, te gebruiken op al jouw favoriete sociale media!

Onder het motto "Join the conversation" maar dan in het Gents, kan je via de zoekterm moeidu op elk kanaal de GIFs vinden die jij nodig hebt! 

Ontdek ze allemaal!

Sticker Package

We hebben niet alleen de leukste GIFs verzameld, ook de typische eigenwijze Gentse spreuken en kreten hebben we in een Sticker Package verwerkt. 

Download het volledige stickerpakket via Sticker.ly en verras vriend en vijand tijdens elke conversatie. Klik op de button hieronder om ze te ontdekken.

Ontdek het stickerpakket!

Last one standing

De eerste seizoenshelft was de moeite. Als énige Belgische club zijn we nog actief op drie fronten. In de Jupiler Pro League doen we bovenaan lekker mee met een voorlopige 5e plaats en ook in de bekercompetities blijven we volop in de running met een halve finale tegen Club Brugge in de Croky Cup én een plek in de Round of 16 van de UEFA Conference League. 

Bedankt!

Tot slot bedanken we je van harte voor jouw niet aflatende steun tijdens het voorbije jaar in wat opnieuw een lastige periode was met allerhande maatregelen en voorschriften. Een dikke merci daarvoor en tot een nieuwe gelegenheid in 2022!


COBW | PRETTIGE FEESTEN