Julien De Sart, Buffalo tot 2028

Julien De Sart, Buffalo tot 2028

KAA Gent is trots de contractverlenging van middenvelder Julien De Sart (29) te mogen aankondigen. Julien had nog een overeenkomst tot 2026 in Gent, maar heeft die nu met twee extra seizoenen verlengd tot 2028. 

Leider, lijm en lieveling. Koning van de crosspass. Julien De Sart is een belangrijke pion, zowel op als naast het veld. Als vice-kapitein nam hij het team dit seizoen meer dan eens op sleeptouw. Met zijn sterke prestaties weekte hij belangstelling los uit het buitenland, maar Julien verkoos uiteindelijk om blauw en wit langer trouw te blijven.  

Vorige maand verlengde ook Sven Kums al zijn contract in Gent. Zo blijft het hart van onze ploeg ook volgend seizoen intact. Het duo stond al meer dan 100 keer samen op het middenveld bij KAA Gent. Twee jaar geleden wonnen ze ook samen de Beker van België tegen Anderlecht, toen De Sart met een schitterende trap scoorde in de penaltyreeks.

"Na drie jaar in Gent ben ik blij en fier om mijn avontuur hier te kunnen verlengen. Het voelt goed om ook de komende jaren deel uit te maken van de Buffalo-familie. Ik heb het volste vertrouwen in de toekomstvisie van de club en ben ervan overtuigd dat we samen grootse dingen zullen realiseren." - Julien De Sart

"Julien is een sleutelfiguur bij KAA Gent. Een absolute topper, zowel voetbaltechnisch als in de kleedkamer. Hij is een leider en een voorbeeld van maturiteit. Het was voor ons evident dat hij een van de pionnen is rond wie we verder willen bouwen aan ons elftal."

 

"Deze contractverlenging bevestigt dat Julien voor de volle 100% gelooft in het DNA en de sportieve krijtlijnen van ons langetermijnproject. Voor ons is het vertrouwen van Julien een duidelijk en belangrijk signaal en een positieve bevestiging van de stappen die we aan het zetten zijn voor de toekomst"." - Sam Baro, eigenaar KAA Gent.  

De hele club kijkt ernaar uit om Julien de komende seizoenen bij ons aan het werk te zien. Proficiat, Jules! 

#KAAGENT #COBW