Rechtzetting e-tickets

Rechtzetting e-tickets

Beste Buffalo’s,

Zoals iedereen weet zijn er heel wat abonnees ontevreden met de toewijzing van de tickets voor de wedstrijd tegen OH Leuven omdat zij niet in de buurt zitten van hun vrienden en/of familieleden. De verklaring is het feit dat wij de volgorde van aankopen van het abonnement hebben gevolgd (first come, first served timetable) om een maximaal aantal supporters de kans te geven de wedstrijd bij te wonen. Dit hadden we immers vooraf beloofd. 

Omdat wij onze supporters willen respecteren gaan we dit vandaag zo goed als mogelijk nog rechtzetten en brengen wij een correctie aan. 

Daarom is het héél belangrijk dat u in eerste instantie het reeds ontvangen eticket negeert en weggooit (met uitzondering van businesspartners die in Tribune 1 zitten).

U ontvangt namelijk vandaag in de loop van de namiddag een nieuw eticket waarop duidelijk “NEW” zal staan (zie onderaan het bericht voor een voorbeeld). Zo vermijden we verwarring. In de nieuwe schikking wordt rekening gehouden met de plaatsing van vorig seizoen zodat u en uw familie en/of vrienden zo veel mogelijk in elkaars buurt zitten. 

Principieel is het zo dat kinderen t.e.m. 12 jaar samen met de ouder(s) toegang verleend wordt.

Alle bestaande richtlijnen en procedures blijven uiteraard wel dezelfde. Deze worden ook toegevoegd aan het nieuwe e-ticket. 

U heeft uw ticket(s) voor vanavond online bevestigd maar nog geen mail ontvangen?  

Klik hier om dat probleem op te lossen. 

Download hier het plan van jouw compartiment