Vrije verkoop KAA Gent - AS Roma

Vrije verkoop KAA Gent - AS Roma

Speeldag 1 - UEFA Europa League knock-out fase - 27-02-2020 om 18:55 u

Dankzij de 1-0 in het Stadio Olimpico en vooral de manier waarop onze Buffalo's in de tweede helft AS Roma domineerden, blijft de kans op kwalificatie voor de achtste finales van de Europa League reëel. Met een vol huis en de steun van ons publiek in Fort Ghelamco gaan we terug voor een stunt. Ben jij erbij om AS Roma uit te schakelen?

Koop hier jouw ticket online! 

 

Vrije verkoop

  • Heb je voor 13/12/19 al eens op jouw naam tickets gekocht ? Dan ben je geregistreerd in ons systeem en kan je zowel online als aan onze loketten tickets kopen voor KAA Gent - AS Roma.
     
    • Koop je voor het eerst tickets bij ons? Dan ben je helaas nog niet geregistreerd in ons systeem en kan je (nog) geen online ticket kopen. Je bent wel welkom bij onze loketten. De politie vraagt niet-geregistreerde supporters om onderstaand formulier in vullen en mee te neme naar het loket. Dit om te vermijden dat er AS Roma-supporters in de KAA Gent-vakken zouden zitten. Met het ingevulde formulier bij de hand verkort u ook uw wachttijd aan de kassa.

Vul hier het formulier in

Bekijk onze ticketprijzen

Online verkoop

VOOR Geregistreerde supporters 

  • Wie al geregistreerd is (zie boven), kan online 1 ticket per persoon aanschaffen.
  • De prijs is die van een niet-abonnee (ook abonnees kunnen online dus een extra ticket kopen, maar enkel aan het hogere tarief).

Loketverkoop

Als u tickets wenst te kopen aan onze loketten, neem dan uw identiteitskaart mee (en dat van andere personen voor wie u tickets koopt) of de nodige gegevens (naam, geboortedatum, rijksregisternummer en adres).

Geregistreerde supporters

  • Elke supporter die voor 13/12/19 geregistreerd is, kan 1 ticket aanschaffen. U kan aan het loket tot 4 tickets aankopen per persoon indien deze allevier op hetzelfde adres wonen. 
  • Abonneehouders (seizoen of UEL) betalen de abonneeprijzen voor hun eerste ticket (op vertoning van het abonnement), niet-abonneehouders betalen de hogere ticketprijzen.

Niet-geregistreerde supporters

  • Elke supporter kan 1 ticket kopen. U kan aan het loket tot 4 tickets aankopen per persoon indien deze allevier op hetzelfde adres wonen. Maar wel enkel na ondertekening van het formulier (zie rode button). Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen Roma-fans in onze vakken terecht komen.
  • Een niet-geregistreerde supporter is geen abonnee en betaalt de prijs van een niet-abonnee. 

Openingsuren loketten


  • MAANDAG t.e.m. VRIJDAG: van 12u tot 18u
  • ZATERDAG: open tussen 10u en 13u (in weekends van thuiswedstrijden).
  • ZATERDAG EN ZONDAG (MATCHDAG zelf):
    Ticketing open vanaf 5u voor de aftrap van de wedstrijd.
  • DONDERDAG 27/02: dag van de wedstrijd: gesloten.

Ticketprijzen

T1: Abonnees: €75 ⎮ Niet-Abonnees: €85

T2: Abonnees: €35 ⎮ Niet-Abonnees: €40

T3: Abonnees: €75 ⎮ Niet-Abonnees: €85

T4: Abonnees: €35 ⎮ Niet-Abonnees: €40